2017-10-14 773 views
平時閒閒地起碼10個8個排緊隊,今晚得2-3個就一於等一等啦!入到去同門面見到嘅一樣咁舒服,亦好好彩被安排到窗邊位置。我哋每人點咗個 main course,另加一個甜品開心 share!黑松露軟殼蟹意粉碟意粉的確有驚喜!平時食開細細件嘅軟殼蟹,今次佢係原隻上!意粉都令人滿意嘅。All Day Breakfast全日早餐多配多士或 pancake,佢呢款特別造型嘅 pancake 賣相吸引。Pancake 厚厚嘅有咬感,仲提供埋 cream 比你,叫做有花過啲心思。凍咖啡 & 凍檸茶飲品方面冇咩特別,但係睇得出佢喺選用餐具上嘅用心。例如凍咖啡嘅杯係圓碌碌好得意(雖然拎上手唔太方便),另外大部份餐具(例如杯墊)都有印上自家品牌嘅 logo。 抹茶心太軟(配抹茶雪糕)成碟都係綠色嘅抹茶,正呀!唯一 comment 係抹茶蛋糕個底唔平,好難切開嚟食架嘛。

凍咖啡 & 凍檸茶
凍咖啡

凍檸茶

2017-09-27
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner