今次已經係第二次嚟呢間居酒屋,第一次去已經覺得性價比高,近排見到佢繼續有八五折呢個優惠又去多次。刺身本人覺得略貴,所以今次冇嗌到。壽司就嗌左炙燒左口魚同帶子鵝肝卷。炙燒左口魚雖然冇入口即溶嘅感覺,但係味道唔錯之餘又有少少彈牙,值得推薦。至於帶子鵝肝卷既帶子同鵝肝mix 埋個味超夾,又有少少入口即溶嘅感覺,簡直無得輸。燒物都係呢間居酒屋嘅主打。燒番薯,大葱地雞,免治雞肉棒係每次去都必叫嘅燒物,食完簡直返唔到轉頭。銀雪魚西京燒都係另一個推介,不過都大份,最好有人share先叫。飲品方面我同男朋友都嗌左杯梅酒。梅酒唔係間間居酒屋都好飲,之前去另一間就好淡茂茂。相反呢間居酒屋嘅梅酒好有梅味得黎又好易入口,所以我同男朋友去左兩次都淨係叫梅酒。試過咁多間伏嘅居酒屋,呢間性價比一定係最高,已經成為左我同男朋友既飯堂🤣

燒物都係呢間居酒屋嘅主打。

2020-07-14