2020-09-10 45 views
Burger joy喺漢堡包界已經好出名,出名用料新鮮好食🥰本身有三間分店,今次我黎中環分店一探究竟😁中環分店 店面不大,但裏面美國風嘅裝修卻吸引我嘅眼球😍,今日同老公二人order左兩款Combo~漢堡包價錢+$41就有(薯條+汽水)不得不提呢度嘅麵包,夠晒厚身,上枱前明顯有特別烤過,包身夠厚外脆內軟,有淡淡嘅甜味和牛油香味魚🐟~並不是普通嘅炸魚柳,是啖啖嘅魚肉❤️,用吉列嘅方法黎炸,外脆內軟,一試難忘,暫時排上小妹最喜愛嘅魚柳包頭三位😍牛肉🐮~配料有紫洋蔥、生、蕃茄芝士,牛肉漢堡夠晒份量,咬落去咇汁,食一個已經非常滿足!回頭率100分😍😍

本身有三間分店,今次我黎中環分店一探究竟😁

~漢堡包價錢+$41就有(薯條+汽水)

回頭率100分😍😍
TakeAway