2014-03-17 5796 views
呢排實在太忙了~~現在已經3月~~2月份的食評仲未寫~趁有時間拿拿臨寫埋佢先~~其實近呢一年, 都周圍去試下唔同的餐廳 ,每隔一兩個月我都會HIGH TEA 一番~~~幾個女仔談天說地,快樂也..  說回正題~每次朋友生日,我都會用心選擇, 慶祝一下!! 今次選了COCO~因有太多好評,賣相也十分吸引, 所以決定去呢度試下~~事先BOOK 定位~去到就唔駛等了~~ 點了一個HIGT TEA SET~~原來2月是限定SET來的, 我諗係因為情人節的關係吧~~ 還有送了一粒朱古力花~~這個我也沒試~給了朋友~我諗一定唔差~呢個SET 既味道十分不錯, 十分回味~~ 加上信用卡有優惠~~已經約定朋友再去食~~ 精緻的下午茶架~ 最底是鹹點, 中間是甜點,最高的是用來點鬆餅的果JAM&CREAM!! 鹹點有4款~ 其中一個PIE底好香的牛油味~好好食~~4個也不錯呢~甜點~很可愛~最愛還是MINI馬卡龍跟泡芙那個~不忍心吃呢~全部不是死甜的~~相信大部份人一定也喜歡~

2 月限定HIGH TEA SET
鹹點
甜點
2月先有的禮物~朱古力花
2014-02-22
$170 (Tea)
Celebration
Birthday