2023-02-28 522 views
由於餐廳門面無名牌,加上正門似大廈樓梯後門,所以行過左都唔覺😂😂星期六早餐時段都算多人,估計如果係平日早市時段,可能更爆場。鹹粢飯 $18粢飯SIZE唔大,一個拳頭咁上下,不過食完原來好頂肚,頂足一日😅🙉糯米粒粒分明、有咬口,老油條脆口增口感,炸菜唔會好鹹,但如果可以放多少少就更好。六年無食粢飯嘅朋友表示好好味,食完好滿足。熱豆漿 $9大大碗,好濃豆香,而且好滑,加上係我中意嘅無糖,抵飲又好飲。🙊肉鬆奶脆多 $20/4件炸饅頭對半,淋上煉奶,灑上肉鬆,做法簡單,性質比唔高🤔。炸饅頭無瓊油,入口成啖油,加上甜煉奶,油膩感爆錶😐。我建議食番粢飯加豆漿就夠。

鹹粢飯 $18
鹹粢飯