2022-07-10 281 views
-喺香蕉仔對面,有一間叫做軟飯王嘅炒飯,聽講要等3個鐘先有,點知係真嘅,佢6點先開,所以我地夜晚6點左右打左電話去落單,要9:15先有,無問題,等!!但喺最近軟飯王老闆終於可以食到軟飯,佢做埋今個月唔做啦,同埋開始暫停左電話落單,而家結左業🥲【椒鹽豬扒炒飯】 $55 (9.9/10)見到老闆做到唔停手,每個飯好堅持都獨立咁炒,老闆同老闆娘都好有禮貌,見到佢戴住護具,又成日休息睇跌打,可能都真係要休息多啲,講返個飯,等咁耐嘅飯的確冇令到我失望,一拎到個飯就聞到好香嘅蒜味,食落個飯非常之乾身,唔會好油,粒粒分明,有鑊氣,個飯都大大份,兩個人食都覺得啱啱好,好好食啊😋,豬扒就兩份兩份咁炸,食落偏軟身,如果想試嘅朋友,記得喺faceboook打電話去落定單,咁就唔洗等咁耐後記:後來我地先知原來5點已經可以打電話去落單,我好少比咁高分

【椒鹽豬扒炒飯】 $55 (9.9/10)

TakeAway