2019-09-02 528 views
地鐵站一出就見到呢間粉紅少女夢, 呢間餐廳以粉紅色為主題,岩哂女神們影相打卡係門口已經見到好多女神係店入面打卡"粉色廚窗" 粉色枱櫈, 氣氛定係環境都營造出一個好夢幻嘅感覺😁食物都好靚,擺盤同賣相同樣吸引🎆單骨蜜糖芥末雞翼 $55🎆蜜糖芥末味道唔係太過重, 雞翼炸至香脆,而單骨非常方便易食蜜糖芥末汁依附係雞翼上面🌌燒烤雞肉沙律 $70🌌燒烤雞肉沙律嘅醬汁非常之多, 可見面頭鋪滿醬汁, 幾種唔同嘅沙律菜加埋薯頭及雞扒,味道非常好,份量都好多,正😋✨龍蝦仔黑魚子牛角包配田園沙律 $92✨牛角包非常之香脆, 中間鎅開, 放入滿滿嘅龍蝦仔肉, 然後再放上黑魚子由於牛角包非常之香脆, 加上龍蝦仔及黑魚子嘅味道非常的鮮甜而又無腥味,所以令到味道夾埋一齊非常好😋👍🏻🌠三重芝士磨菇黑松露牛肉漢堡配田園沙律$95 + 薯條 +$10🌠上枱已經聞到香噴噴, 雙重芝士嘅味道非常之香, 中間有層特厚嘅漢堡及大啡菇, 加上味道濃沃嘅黑松露醬,非常好味個人食左4分之1已經覺得好飽,塊漢堡真係唔講得少咁厚😂總括嚟講, 呢度除咗可以打卡之餘仲可以享受食物,味道又唔會令人失望,拍拖影相一流,唔夠飽仲可以食埋甜品,見到隔

係門口已經見到好多女神係店入面打卡

食物都好靚,擺盤同賣相同樣吸引

🎆單骨蜜糖芥末雞翼 $55🎆
蜜糖芥末味道唔係太過重, 雞翼炸至香脆,而單骨非常方便易食

蜜糖芥末汁依附係雞翼上面

🌌燒烤雞肉沙律 $70🌌

✨龍蝦仔黑魚子牛角包配田園沙律 $92✨

個人食左4分之1已經覺得好飽,塊漢堡真係唔講得少咁厚😂

總括嚟講, 呢度除咗可以打卡之餘仲可以享受食物,味道又唔會令人失望,拍拖影相一流,唔夠飽仲可以食埋甜品,見到隔離枱order甜品都好吸引,可惜食到太飽,要留返下次😂😂