啲人成日都話北區冇嘢好食 今日就決定去聯和墟搵吓嘢食 點知就比我發現咗呢一間好有feel既bar餐廳環境好靚好悉心佈置 岩哂我地依d港女影相打卡😆😆餐廳除咗散嗌之外 都仲有dinner set既 我哋就嗌一個set再加散嗌小食同飯dinner set 嘅沙律餐包同埋湯份量都唔細㗎 都幾好飲咁main course就係呢一個厚安格斯漢堡嘩一上枱真係好大份個漢堡 大個我手掌 都幾juice 至於散嗌方面就嗌左呢個軟殼蟹椰香意大利飯 呢個飯好有驚喜 好好食椰香味好突出仲有啲蟹肉喺度 軟殼蟹都好足料 大讚!!!小食就嗌左呢個小食拼盤 份量都好多啊!飲品方面就嗌左一杯普通嘅凍檸茶同埋一杯mocktail 叫passion 係類似水果茶咁 都幾好飲

餐廳環境好靚好悉心佈置 岩哂我地依d港女影相打卡😆😆

咁main course就係呢一個厚安格斯漢堡
嘩一上枱真係好大份個漢堡 大個我手掌 都幾juice

小食就嗌左呢個小食拼盤 份量都好多啊!