2025-05-11 538 views
一個人食飯真係爽,要食咩就叫咩。難得今次晚上冇OT,就一個人去太子食米走雞。呢度嘅裝潢唔錯,睇落好放鬆,一個人食都OK呢個招牌🔮金黃閃閃嘅芝士雞煲,睇落就好有食慾。每一塊雞肉都包住芝士,食落好鹹香,仲帶出咗雞肉滑嫩嘅口感,真係太愛啦!再加上一啲配料,食起嚟更加香氣十足!再來一份🔮手切霜降牛肉,廚師嘅刀工精湛,將牛肉片切得啱啱好,口感細膩滑嫩,真係好正!牛肉新鮮無比,帶有濃濃嘅牛肉香氣,每一口都係極品中嘅極品。牛肉涮落湯底後,即刻食,好多汁,真係爽到爆!🔮蜆肉嘅份量都好多,開出嚟都係大隻肥美嘅蜆肉,真係好鮮美,基本唔需要沾任何醬汁,原汁原味咁品嚐,都好鮮甜🔮海鮮盛盤都好有鮮味;一次食三種海鮮,真係好滿足。尤其係魚片,好滑軟,入口即化,一流!仲有我睇咗就非常好奇嘅藍色檸檬梳打,飲落第一口,酸酸甜甜,仲有啲冰涼,好解渴。我一個人唔知唔覺都食咗好多,好飽好幸福

我一個人唔知唔覺都食咗好多,好飽好幸福