2020-10-14 478 views
香港手搖飲品既選擇好多,但係健康既飲品相對地就比較少,香港既夏天實在太熱,所以每次出街都要買下野飲先頂得順👍🏻之前一直都有聽過CheckCheckCin既野,但就無真正試過,所以今日行開尖沙咀既誠品就諗住試下佢地既招牌米水!今次分別叫左兩款米水,兩款都係叫左熱既:紫薯燕麥米水($32)、黑芝麻豆奶茶($34)我想講雖然兩款都係叫熱既,但唔需要等一段時間先飲到,個温度係啱啱好,暖暖地,飲落去好舒服,米水十級推介,紫薯燕麥米水飲落去個味好出,出得黎好天然,唔會有假甜既味道黑芝麻豆奶茶好推介比中意芝麻既朋友,芝麻味好濃厚,每啖都好rich好滿足🥰一定會反兜!!!#CheckCheckCin#米水#健康之選
之前一直都有聽過CheckCheckCin既野

黑芝麻豆奶茶好推介比中意芝麻既朋友,芝麻味好濃厚
,每啖都好rich好滿足🥰
一定會反兜!!!

#CheckCheckCin
#米水