2005-02-18 4 views
不幸地, 尋日女友陪我夜晚十點幾來食夜宵, 之前未睇過呢度的網評, 真係好死後悔, 結論就係以後唔駛指意我去lor.尋晚有幾件事令我好不滿;1) 我地一坐底落單叫左個米線餐,本來個menu 上都無寫住有野飲送, 不過個長毛待應問我要唔要野飲, 我以為佢有得送我唔知, 咁咪問佢係咪跟餐送,佢竟然唔知,仲要諗下諗下咁, 話要check check,頂, 我叫個過係26 蚊餐好普通野jar wor, 佢check 完之後拿口拿面咁話無得送, 咁我是旦啦, 無咪唔要lor. 但係覺得佢的態度唔好lor.2) 食野個陣仲騎呢, 有個貌似老細既肥佬係bar table 附近大一大聲咁鬧自己的侍應, 又話佢傻既, 又咩又咩咁, 喂, 我地來食飯, 可唔可以靜的呀, 你又唔係荼餐廳, 打仔唔該行開的啦3) 最慶都係走個陣, 我地埋單時佢見我地倆個人都係叫得個一個餐, 跟住就好灰氣話, 有無人同你地講剩飲茶要俾十蚊, 我話「下, 唔係呀化」, 無人單個聲wor, 咁諗住佢照收26, 頂...點知佢問都唔問, 就話三十蚊啦, 咁做生意都得?呢間野完全唔尊重的客, 唔摺有鬼。

尋晚有幾件事令我好不滿;

呢間野完全唔尊重的客, 唔摺有鬼。