等得耐到唔講以為食梗法國大餐😫 Bella BearlaLevel 22024-12-154K views Follow 第一次係vpoint上面食dinner 個view都唔錯嘅🌃3course dinner由7點食到10點😵😵真係等到頸都長😰環境有啲吵雜 唔係望海景寧靜地chill個個vibe😟每樣嘢食都要等一個鐘以上serve🉐️都幾慢 坐足全晚🌙前菜係全晚最好嘅 主菜同甜品真係等到頸都長 但又唔係話特別好食🤔預左黎睇景多過嘆野食~~😞咁啱隔籬有人搞event全晚都勁嘈 唔係我expect嘅friday dinner🌃食完成晚覺得呢個Started係最好食嘅👍🏻 一入口就有好濃嘅麻油味😍有啲脆脆同牛油果夾埋都OK 但係食慣配cracker哩到無就有啲沉悶😢😢#FoodieLife #DiningExperience 哩到認真有啲overcook 😟 等左好耐點知食落有啲鞋 肉身厚實 配埋薯仔同cream 但係份量都偏細😔出面係完全實心嘅黑朱古力😨都幾甜 裏面有啲熱情果流心 上面係椰子雪糕 🍨但整體真係太甜一定要幾個人share‼️‼️‼️The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare等得耐到唔講以為食梗法國大餐😫 ALTO Bar & Grill https://s.openrice.com/QrKT0mCjO00Report Post Ratings3Taste4Decor3Service4Hygiene3ValueRecommended Dishestuna tartareDate of Visit2024-12-13Dining MethodDine InSpending Per Head$589 (Dinner)