2017-02-08 942 views
今次第二次嚟幫襯,但見哩度無人寫,可能太新啦!因為佢係一月才開張,所以我再寫多篇😆今次兩個人食,叫咗咖哩大蝦,泰式炒通菜,海南雞,冬陰公大頭蝦湯。原本是想叫生蝦和咖哩蟹,但突然去食,無打電話去訂所以食唔到😭(因上次老闆娘話先打電話預約)冬陰公,海南雞上次已食過,泰式通菜正常,個咖哩就正囉,個汗好好味,又夠哂椰汁味,濃得嚟又香滑,下次唔叫飯,叫蒜蓉包攬嚟食先得我今次九點幾先去,所以食完老闆娘和我哋傾吓計,我向佢投訴話想食生蝦和蟹,但突然想嚟,要預訂好麻煩,點解唔入多啲貨?老闆娘竟答我:入太多貨,多咗嘅佢一定掉哂去,唔會留第二日,所以只入剛剛好嘅貨量,要求係俾你哋食到新鮮嘅食材!嘩!咁有良心嘅食市去邊到揾😆仲要星期日唔開舖,因為個個員工都有屋企人,要放星期日陪家人😆