第一次食午市套餐~ HerMioNe4Level 32017-12-11328 views Follow 午市套餐除左主菜,仲有野飲、小食同埋水果杯,抵過平時好多啦一開始就泥左今日school food特飲-凍荔枝茶,幾清甜,唔錯荔枝茶之後就有小食啦小食有沙律同炸餃子可以揀,其他小食就要加9蚊餃子上面有茄汁同沙律醬,好正呀炸餃子我每次都叫卡邦尼年糕,今次食午餐就叫飛天豬卡邦尼有豬扒、年糕、意粉、蘑菇,份量十足,食唔哂可以帶走飛天豬卡邦尼$70另外仲叫左個太陽炸豬扒炒飯,上菜時用鐵板個人覺得有d鹹,醬汁有d多炸豬扒同飛天豬卡邦尼既豬扒差唔多太陽炸豬扒炒飯$68最後仲有水果杯水果杯The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare第一次食午市套餐 School Food https://s.openrice.com/QrKT0BC8i00Report Post Ratings4Taste4Decor3Service4Hygiene3ValueRecommended Dishes荔枝茶飛天豬卡邦尼$70Date of Visit2017-12-11Dining MethodDine InSpending Per Head$76 (Lunch)