2017-02-05 819 views
早前facebook講呢度嘅士多啤梨甜品自助餐講得好勁早左個幾月book終於book倒🙈來食的人好多都係家長帶住小朋友又或者一班女仔來聚會$88的價錢有埋咖啡或茶任飲係抵嘅甜品款式都算多 仲有自制窩夫 crape 之類的特色野 但其實質素外貌都算一般 所以食唔倒幾多就無食全個buffet最重點應該係呢個士多啤梨塔 個塔隔離擺左啲獨立一粒粒 點左白朱古力嘅士多啤梨 想我地食左一粒粒嘅先 留翻個塔影相啲士多啤梨大多都甜嘅 就算唔甜嘅都唔會好酸加上有白朱古力係面 係好食嘅基本上自助餐去到後半我都剩係食士多啤梨粒 連啲白朱古力都唔要 無咁漏另外有一點唔好嘅就係佢一樣咸食都無 剩食甜品其實好快食夠總括來講佢啲野食雖然一般 但有個好坐嘅地方可以同朋友傾下計食下野係值得嘅
早前facebook講呢度嘅士多啤梨甜品自助餐講得好勁
早左個幾月book終於book倒🙈