2021-06-10 2943 views
今日都去到MegaBox 記得頂層有好多嘅餐廳 今次比我見到頂層最入開咗間新嘅餐廳 入到去坐低咗先發現原來佢係主打小朋友既 入到去即刻好似變咗個細路仔咁餐廳周圍佈滿咗熊仔裝飾 貼合返餐廳名 仲有唔少嘅擺設玩具俾小朋友打發時間 家長嚟到就可以放心比佢哋自己消磨時間鬆一口氣😮‍💨今次同朋友黎都叫咗兩個牛扒餐燒美國殼飼厚切小牛扒醋漬野菌🥩 $168 餐包加飲品 +$28 五成熟牛扒都幾大塊 加埋佢的醬汁有啲甜甜地嘅感覺 咬落去相對比較重嘅肉味 但就比牛柳硬身少少 配料方面有好多嘅野菌蘑菇 食落去比較健康 跟牛扒仲有薯條 🍟 我哋跟餐加咗錢要買餐湯蒜蓉包同埋飲品 今日嘅餐枱忌廉湯 幾濃郁 蒜蓉包點落去食鹹鹹地又有湯味唔錯蘑菇紅酒汁牛柳🍷🍄🥩 $158 餐包加飲品 +$28五成熟 呢個除咗唔同嘅燒野菌雜菜之外 仲有個好濃薯仔🥔同牛油味既薯蓉 牛柳非常淋身 小朋友同咬到 而且都幾大塊 加埋咁多既配菜食左大半塊以經好飽肚總括嚟講今次嚟呢度食叫咗兩個嘅牛扒餐兩個嘅味道都唔錯而且各有特色 連配菜賣相做法都係唔同嘅 鍾意牛肉味重啲嘅可以選擇第一個 而啱小朋友同埋老人家食想淋小小嘅就可以選擇第二個 啱晒喺M

今次同朋友黎都叫咗兩個牛扒餐

蘑菇紅酒汁牛柳🍷🍄🥩 $158 餐包加飲品 +$28
五成熟

總括嚟講今次嚟呢度食叫咗兩個嘅牛扒餐兩個嘅味道都唔錯而且各有特色 連配菜賣相做法都係唔同嘅 鍾意牛肉味重啲嘅可以選擇第一個 而啱小朋友同埋老人家食想淋小小嘅就可以選擇第二個 啱晒喺MegaBox學員興趣班或者溜冰之後填下肚
  • 燒美國穀飼厚切小牛扒伴醋漬野菌