2018-05-20 106 views
每個星期六對我黎講都好重要架,首先要接女朋友啦,然後去醫肚啦,之後就行街街啦,食完夜晚就送女朋友返屋企啦,講到尾就係full day ge拍拖日啦😆真係好開心架而今日呢,突然口痕想食拉麵喎,就特登拉埋女友出尖沙咀試下呢間既拉麵喇睇完餐牌先知呢度原來出名食沾麵,不過對我地黎講太鹹了,都係拉麵好啲呢個係我點既,由於早餐都無食既關係所以叫大碗既。雖說係特製,但味道唔覺特別突出,麵條個人唔愛咁粗身同厚既質地,叉燒就整得幾淋女友有眼光,豚骨拉麵真心唔錯。豬骨湯底濃厚,叉燒一樣煮得好淋,溏心蛋好食。雖然望落好似好細碗,但普通女仔一定夠食今餐大家都食得好飽,滿足的我倆繼續下午既行程了

三田特製拉麵

三田豚骨拉麵

今餐大家都食得好飽,滿足的我倆繼續下午既行程了
2018-05-19
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$91 (Lunch)
三田豚骨拉麵