2016-09-10 21329 views
屋企人突然話食自助餐~被通知之下就去左呢間食😂😂7點鐘去到,未係好多人~即刻成個場,繞場一周~影下相,睇下有咩食~凍食部門~長腳蟹好多水份,咸咸地~d 肉都係實既~唔錯唔錯~甜品部~有好多款式~焦糖燉蛋,好好食~好重蛋味好滑~焦糖好香~葡撻~好難唔好食既😂勝在個酥皮夠脆~其他甜品就好一般喇~所以瘋狂食左焦糖燉蛋同葡撻😂~雪糕係Mövenpick~所以唔多講喇~但真係有好多味~d味好齊~而我都終於食到焦糖燉蛋味~😂😂除左雪糕多味~佢的配料亦都好多,但其實就咁食雪糕都已經好好食喇😂好少會見到的即製pancake 有朱古力香蕉同雜果選擇~整完之後去朱古力噴泉到拎d朱古力醬,真係無得輸~自助餐必備的燒牛肉當然係必食架喇~燒牛肉充滿肉汁,唔會好老,幾好食~除左燒牛肉之外,仲痛羊架同雞扒~羊架都好食,肉質好淋,唯獨係覺得唔夠騷姐~炸蝦好脆,隻蝦都有少少爽,如果驚唔夠飽,仲可以叫返個面食~叫完之後,仲會送到去你張檯,唔使企定定等,就可以四圍再拎野食喇~生蠔~我就覺得好普通喇~好細隻~海水味好重~所以好咸~鮮味呢~就唔係好食到喇~刺身系列~牡丹蝦~係連殻的~對於我呢個懶人黎講~就。。。。😂其他刺身,就
屋企人突然話食自助餐
被通知之下就去左呢間食😂😂
7點鐘去到,未係好多人~
即刻成個場,繞場一周~影下相,睇下有咩食~
凍食部門~
長腳蟹好多水份,咸咸地~d 肉都係實既~唔錯唔錯~
甜品部~
有好多款式~焦糖燉蛋,好好食~好重蛋味好滑~焦糖好香~
除左燒牛肉之外,仲痛羊架同雞扒~
生蠔~
刺身系列~
牡丹蝦~係連殻的~對於我呢個懶人黎講~就。。。。😂
其他刺身,就無咩特別,正正常常喇~
成晚食得最多的就係呢個香煎鴨肝~
因為係鴨的關系~所以唔夠香~但每一塊都好厚同即煎~熱辣辣~個面煎到有少少脆~不斷排隊,都要食多幾件呀!!
2016-09-07
Type of Meal