2018-11-28 7222 views
老公帶我食好西! 門面讓人覺得好神秘, 因為門外完全睇唔到入面係點. 開門後, 才發現原來入面好細.  我地安排坐到Bar枱.菜單並不多選擇, 最後我地都係揀左 "梅"  $108   入面有9種海鮮, 包括:吞拿魚、吞拿魚蓉、北寄貝、希靈魚、帶子、三文魚子、烏賊、油甘魚、鱲魚份餐如何食法? 店舖好體貼做左一張食法圖, 客人跟住黎做, 就可享受不同層次既食法及味道. 又幾有趣喎!見到呢個丼, 真係好吸引, 砌得高高的, 可清楚見到有不同既海鮮. 先食左一塊魚生, 上面有芝麻醬, 味道很好.之後可以用紫菜包住當手卷咁食, 因為有好多海鮮, 所以每啖都有軟熟、煙靭、爽口既口感!最後食剩1/3碗飯, 將魚生片放入碗內, 再請職員幫忙加入清湯, 變成茶漬飯,塊魚生隨即被熱湯 “陸”熟! 咁食法又真係好好味! 連個湯都好正! 一碗丼飯可以有咁多唔同既變化, 令客人好有驚喜!! 每款既味道都好好! 推介!!!-

菜單並不多選擇, 最後我地都係揀左 "梅"  $108

先食左一塊魚生, 上面有芝麻醬, 味道很好.

2018-10-07
$110 (Lunch)