Odelice! (蘭杜街)

2017-11-13 9293 views
平時比較少過嚟呢條街食飯,發現原來有唔少新開嘅餐廳,但共通點都係食飯時間超級多人,今次我同同事選擇等呢一間新開嘅餐廳,試一試佢嘅午餐餐廳環境幾大,而且座位之間嘅距離唔會太擠迫,今次我哋嗰一個小食,再每人叫咗一個set lunch試下來自法國嘅廚師老闆!非常好人!老闆級服務都好細心!雜菌忌廉湯十分之濃!又好杰!啖啖都有磨菇肉,好creamy!! 第一道菜已經好impressive!! 小食方面我哋選擇左法國黑青口,以佢咁嘅價錢分量算好多,而且青口食得出好新鮮,每粒都好鮮嫩而且佢個醬汁煮得好濃郁好入味,有小小酒味,令人一粒一粒咁唔停得口午餐方面我選擇左牛扒同薯條,午餐黎講塊牛扒算好大,肉質好嫰滑好淋,牛味重,而且佢全部伴碟嘅薯條都超級大份,好抵食薯條鮮制又香又脆!另外朋友選擇左佢嘅青口海鮮意粉,亦都係份量好多,而且材料新鮮,意粉軟硬適中,正總括黎講呢間餐廳午餐性價比高,有機會會試埋佢既晚餐,希望同樣出色

來自法國嘅廚師老闆!非常好人!老闆級服務都好細心!

薯條鮮制又香又脆!