2013-08-07 8284 views
去到深水埗,忍不住去去食明將,其實我覺得如果唔食同唔睇同沙律有關o既壽司,明將都不過不失o既!一坐底,佢比左個茶包我,好彩斟水o既時候隻手指唔係放得好出,如果唔係就大獲啦,部機漏水o加!講下壽司先,其實供應得好快!供過於求!肉鬆壽司同肉鬆小卷最夠味,同埋好穩陣!三文魚壽司,薄到呢,師傅刀功實在太好啦,所以放入口都唔知道自己食緊三文魚壽司!煙鴨胸壽司就鹽水味太重啦!八爪魚,螺肉,魷魚酥壽司,因為係分開叫佢整,所以上檯時都幾美觀!炸帶子壽司好金黃色o加,不過食完都唔知道自己食左咩,因為口感奇怪,要去個菜單都塭再加估估下,一於當自己食左炸帶子啦!好啦!最後o的員工好散漫o加!我發覺,我比明將KO左啦,下次唔敢去啦!

講下壽司先,其實供應得好快!供過於求!

肉鬆壽司同肉鬆小卷最夠味,同埋好穩陣!

煙鴨胸壽司就鹽水味太重啦!

好啦!最後o的員工好散漫o加!

我發覺,我比明將KO左啦,下次唔敢去啦!