約左朋友系屯門碼頭食飯,最後選擇左意樂同一集團的桃園,主要系哩個集團旗下餐廳都做得吾錯,但今次系超級失望。其實當時12點半,其他餐廳都排緊隊,但佢仲有位入去已經無問有無掃安心出行或者填表,又無要求量體溫。本來坐低見到餐牌真系幾開心,真系好多選擇,粥粉麵飯乜都有,最後叫左兩個餐,但靚姐態度真系系哩個集團未見過咁差。蝦醬通菜牛肉飯($49)1分- 等左7,8分鐘就來,睇落都幾好,份量好似都幾多,聞落蝦醬味都OK,但一食就知道中招,個菜同飯都吾太熱,食落牛肉無牛肉味,又鞋又梅,個飯就林bat bat。常餐($42)2分-只試左叉燒,睇落又系份量十足,賣相OK咖,但食落又系吾覺得系食緊叉燒囉。

其實當時12點半,其他餐廳都排緊隊,但佢仲有位

入去已經無問有無掃安心出行或者填表,又無要求量體溫。

蝦醬通菜牛肉飯($49)1分

常餐($42)2分

蝦醬通菜牛肉飯

常餐

2021-07-11
$45 (Lunch)