2020-04-25 1812 views
吉吉好貪心😍眼闊肚窄🤤買左好多麵包西餅試😋 放心,西餅分左兩餐食架😝🤤 🌰栗子包;面包好煙靭,栗子餡好正!栗子容當然有啦,連栗子粒粒都食到呀!味道不是死甜!真係好味啵👍🏼 沙翁;面包都係好煙靭。味道都正常OK👍🏼 蘋果撻;好多蘋果餡,仲食到粒提子乾,撻底餅底幾好味啵。藍莓芝士蛋糕;唔係NY cheesecake果種實的的,而係軟熟,而且芝味好濃郁,有驚喜。拿破崙;呢件真係有兒時味道👍🏼👍🏼入面嘅餡料有種真係兒時成日食到嘅配搭。唔係吉士醬味道,但好好食!要再買多件食真啲先。蜂蜜卷蛋;一次過食到其他味道嘅卷蛋併合而成蜂蜜卷蛋。真係可以一次過滿足哂想試多種口味嘅你😌😋卷蛋質感實在,絕不是一陣風的!吉吉喜歡😍我諗次次去灣仔吉吉都會去幫襯😌 下次試曲奇🍪#個人口味#支持LSshop#yellowshop

沙翁;面包都係好煙靭。味道都正常OK👍🏼

蘋果撻;好多蘋果餡,仲食到粒提子乾,撻底餅底幾好味啵。

我諗次次去灣仔吉吉都會去幫襯😌 下次試曲奇🍪

拿破崙
藍莓芝士蛋糕
2020-04-21
TakeAway
$90 (Breakfast)
人氣栗子包
沙翁