真心值得一試既地方 iceicechowLevel 22013-07-091K views Follow 佢係樓上舖黎,本身係樓下見到冇抱好大期望,但試完覺得出奇地好食,魷魚沙律呢個係頭盤啦~都算不過不失,而且覺得幾有創意!!!呢個飲落去唔算甜,但好鍾意上面D CREAM 同好濃咖啡味!!!!!呢杯野,好濃咖啡香~~~呢個勁香,同埋黏黏地,幾好味呢個真心值得一試,黑松露真係好香,加埋野菌,感覺好FRESH!!古唔到佢個帶子幾煎完都幾鮮,比目魚排好滑呢個古唔到佢個比目魚可以咁滑,外脆內滑, OVERALL 黎講真係好唔錯,本身好肚餓,一個SET FOR一個人都夠曬飽, 佢D位唔算好多,可以BOOK完位先,比較穩陣,The above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare真心值得一試既地方 合一咖啡屋餐廳 https://s.openrice.com/QrKT08JKZ00Report Post Ratings4Taste3Decor3Service4Hygiene4ValueRecommended DishesCaramel coffee黑松露野菌飯Date of Visit2013-06-28Waiting Time10 Minutes (Dine In)Spending Per Head$200 (Dinner)