2018-02-12 1150 views
雞煲嚟講真係超級平價超級抵食 128蚊嘅雞煲放題有四款,其中特別鍾意麻辣雞,唔食辣嘅都可以喺奇趣雞!另外超平嘅位係唔單止雞肉肥牛等等可以任添, 仲會有海鮮任食,有陣時會有蝦有蜆甚至有蠔有聖子 ,日日都唔同,每次都有幾款, 講真第一次食真係抵睇到唔敢食haha食物質素方面, 唔可以話超好食,但係呢個價錢嚟講,已經覺得係超值。不過佢嘅雞煲就同平時唔一樣,唔係用啲雞淨番嘅再加湯,呢個係有少少失望但其實唔太介意。服務方面,叔叔真係好有禮貌,仲好有耐解釋畀我哋聽點樣嗌。而且做嘢都爽手但係衛生就感覺麻麻地,因為夾野食地下嗰度有個坑渠同埋始終係街市,地下成日都會有好濕嘅感覺但係想平食嘅呢間就非常推介啦
雞煲嚟講真係超級平價超級抵食

但係想平食嘅呢間就非常推介啦