2018-04-08 111 views
有個住喺荃灣既fd話荃灣有平靚正好西,我一聽到就即衝啦。點知佢帶我喺個商場行黎行去 (其實佢應該唔識路囉~) 行到腳斷終於到,fine!! 為左好西,我咩都可以忍! 只要真係好西既話😂😂點知e間野的的骰骰,出到黎d野又真心ok 喎,至少對得住我對腳先!!個南瓜湯就ok既,南瓜味同口感都好夠,唔會d大餐廳咁溝好多奶/有舊粉咁之後真係正餐,個手打牛肉漢堡扒,無論配咖啡汁定肉醬,都係送飯一流,個漢堡係綿滑唔會好彈牙既,真心ok!!!至於最正既,就係個pizza同條燒花魚。個pizza多芝士(利申芝士拉絲控)+好足料,重點係勁脆口,真係卜卜聲好正。 條魚亦係一樣我覺得一定要有下次既野,條魚既肉質爽口少少彈牙,唔會鬆散,同埋佢跟既柚子醬油汁堅match🤤🤤又係送飯一流既好西,真心係必嗌,打打下e段野已經開始肚餓想再食🙈總結黎講,e間野除左地點隱世之外,d野食都真係衝able既,係可能多人既時候要等耐d,完。