約左朋友睇戲,佢叫我買麥記入戲院食,我話費事畀人捉到又被人趕出去戲都睇唔成就無謂啦。我話睇戲前不如去食豆花妹「快、靚、正」快夾妥。去到我叫了套餐,牛尾撈米線,牛尾炆到又「林」又多汁,味道剛剛好,套餐包炸甘薯或杏鮑菇,我選了炸甘薯,質感和我們食開的炸薯條口感不同,這類會較為豐富。雖然時間緊黜還是要叫多兩個小食跟朋友分享,我叫了 「蜂蜜芥末一口雞」,蜂蜜味吃不到,倒是芥末味較濃,一口雞無骨,我最好此類。朋友叫了「腐乳雞翼」,吃前以為會好咸,但食落去可說是有驚喜。並沒有出現很咸的情況,味道剛剛好,有汁從飽滿的雞中翼中爆出來。以快餐來說可說是十分滿意。套餐小食餐牌套餐四十元左元,小食就九元一份。睇見就想食。腐乳雞翼是兩隻的,而一口雞的芥末是我最愛的調味汁。
我話睇戲前不如去食豆花妹「快、靚、正」快夾妥。
套餐四十元左元,小食就九元一份。
睇見就想食。
腐乳雞翼
腐乳雞翼是兩隻的,而一口雞的芥末是我最愛的調味汁。
牛尾
2015-10-31
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
腐乳雞翼
牛尾