同朋友兩個都好鍾意食日本菜,但我就最鍾意食魚生,佢就最鍾意食日式涮涮鍋。上網搵左好耐終於搵到間可以符合晒我地兩個要求嘅涮涮鍋+魚生放題🤩一入到去環境都幾舒服,深色嘅裝修加上柔和嘅燈光,舒服得黎又唔太暗!每台之間都有一定空位,氣氛好放鬆,冇某啲放題人迫人嘅緊張感,可以舒服地慢慢嘆番餐🥰一坐低就叫左湯底先!肉骨茶湯底好正,好入味,仲有好多配料👍🏻湯底入面有幾件肉好入味👍🏻仲有一盆海鮮拼盆😍鮑魚、大蝦、帶子、蜆、東風螺、墨魚條好多款!都幾新鮮,仲要任叫,叫海鮮都抵番晒我最愛嘅魚生😍樣樣都新鮮,特別係帶子!encore左兩次,十分鮮甜!除左用手機落單,仲有好多外面自助吧燒物/天婦羅區有廚師喺後面一直燒,種類就十樣左右,但都係大眾口味嘅,總會揀到想食的牛肉串、蒜蓉雞翼、燒冬菇、秋葵天婦羅樣樣都不錯吃,秋葵好食!熟食區壽司/甜品區火鍋配料區飲品區牛肉的確幾靚!主打就係食牛肉、海鮮同菜👍🏻食得好滿足最後仲去雪糕櫃拎左雪糕雪條食😍雪條有黑牛味~好正👍🏻

一坐低就叫左湯底先!

肉骨茶湯底
好正,好入味,仲有好多配料👍🏻

湯底入面有幾件肉好入味👍🏻

仲有一盆海鮮拼盆😍
鮑魚、大蝦、帶子、蜆、東風螺、墨魚條
好多款!都幾新鮮,仲要任叫,叫海鮮都抵番晒

除左用手機落單,仲有好多外面自助吧

燒物/天婦羅區

牛肉串、蒜蓉雞翼、燒冬菇、秋葵天婦羅
樣樣都不錯吃,秋葵好食!

熟食區

壽司/甜品

火鍋配料區

飲品區

牛肉的確幾靚!主打就係食牛肉、海鮮同菜👍🏻食得好滿足

最後仲去雪糕櫃拎左雪糕雪條食😍
雪條有黑牛味~好正👍🏻