2018-08-07 171 views
前排有日夜麻麻,想食甜品,所以過咗去尖沙咀食乳酪,之前喺九龍城食多,但係而家九龍城冇咗,所以就過咗尖沙咀幫襯!我叫咗The Garden其實見到raspberry所以想試吓,感覺會酸酸甜甜幾有口感~ 不過其實最想食就係佢嘅乳酪雪糕同埋餅碎,夾埋一齊嘅味道一流 我另外加咗菠蘿片,因為見佢唔係好貴,又好想食,所以就加咗~ 大概等左2分鐘,就有得拎啦!乳酪雪糕好大杯,有成個大手板都揸唔晒咁大杯!味道方面,同一般酸酸地嘅乳酪雪糕唔一樣,smile既酸度好少~ 更加似雪糕 最有口感係配合佢嘅草莓蛋白脆,同埋上面嗰層啫喱,兩種唔同口感: 配合啫喱,感覺乳酪好滑身,配合脆脆,乳酪就好似變咗配角,令脆脆多啲味道,咬落更加有口感 我最鍾意支紅桑梅棒棒~ 雖然有啲酸,但係同乳酪一齊食,就感覺別有一番風味整體來講,好驚喜嘅味道,偶爾食下,覺得食過翻尋味

我叫咗The Garden

整體來講,好驚喜嘅味道,偶爾食下,覺得食過翻尋味
TakeAway
  • The  Garden