2021-06-07 48 views
玫瑰花釀紅茶:賣相雖然簡單由橙淺淺入紅,但我就覺得簡單得嚟好靚,玫瑰花香好重,加埋甜甜地嘅紅茶,對於甜甜控嘅我,我覺得幾好飲。White Hse Cookie Cup:隻熊仔真喺好用心,我覺得佢嘅造型比起某大甜品做得更好,佢嘅威化餅厚實得嚟啱啱好,唔會過份硬,亦都唔會濕同淋,如果牛奶喺凍或改為士多啤梨牛奶 (凍)我念會比好高份香蒜芫荽雜菌炒意粉:愛好芫荽嘅芫荽控朋友 ,你有福啦 ,雖然少少嘅芫荽 ,但味道都幾重,雜菌炒意粉,唔算太油亦都唔乾身,配搭上芫荽,自覺真喺似幾好嘅配搭 韓式泡菜煙鴨胸炒蝴蝶粉: 煙鴨胸厚度啱啱好 ,炒埋蝴蝶粉,食落有唔同嘅層次,再用埋泡菜泡製,初初微微嘅小辣,但越食就越有味道,對於唔食得辣嘅我,辣度真喺啱啱好。服務都可以一讚,有一位職員 會好貴賓式歡送你。真喺好小餐廳會咁做。雖然唔知喺唔喺嗰嗰職員都喺咁,但我遇到嗰位就喺。
玫瑰花釀紅茶

White Hse Cookie Cup