當初抱住試下心態,打去bk 位估唔到會有兩輪,我地八點果輪,係附近行完上去岩岩好。入面個裝修係餐廳,但真係太嘈,仲嘈過酒樓,茶餐廳粟米薄脆: 真係omg, 大量青豆醬同芝士醬淋面頭,aiya 點解唔另上,朋友話青豆醬ge 草青味太勁la, 我覺得d 醬好似唔使錢,同埋醬張力太勁,令粟米片分唔開,雖然唔點醬好食,但最終放棄左辣意粉: 唔覺有辣味,意粉夠煙韌,食落好清新朱古力咖啡: 朋友叫凍ge, 佢話唔錯,而且面頭有拉花泡沫咖啡: 我都估唔到會有立體拉花,而且個花係我鍾意ge 熊仔,雖然唔捨得,但都忍痛搞勻飲ar半份香蕉焦糖窩夫: 上碟時好靚,心形窩夫,入面無餡,但唔甜真好,不過焦糖香蕉實在太甜la如果個環境唔太嘈就更加好,同埋真係cafe 會好d

辣意粉: 唔覺有辣味,意粉夠煙韌,食落好清新
朱古力咖啡: 朋友叫凍ge, 佢話唔錯,而且面頭有拉花
,雖然唔捨得,但都忍痛搞勻飲ar
如果個環境唔太嘈就更加好,同埋真係cafe 會好d
甜品
泡沫咖啡