2020-04-13
本🐻細細個返學前,媽媽都會帶我買個麵包做早餐,記得有間麵包鋪可以睇到師傅整麵包,所以到而家對於麵包舖情有獨鍾,仲好鍾意逛麵包鋪 🥰 今次尼間真係特登去支持幫襯,就係因為見到店主既用心😍去到麵包鋪,真係嘩一聲 🤩 D包款多到一個點‼️主打日台式,大大話話有50幾款 😂 傻的嗎⁉️🐻見到多款口味貝果好吸引 🥯 所以今次買左「湯種朱古力紅莓貝果」、「湯種擂沙芝麻貝果」、「湯種藍莓乳酪貝果」同埋「湯種手工芋泥貝果」🤩 下次一定要試埋其他麵包 😍推介‼️✨「湯種藍莓乳酪貝果」🥯 咬落去煙韌無比,仲食到啖啖幼滑cream cheese同埋粒粒藍莓乾,唔會好甜,味道剛剛好唷‼️✨「湯種擂沙芝麻貝果」無諗過麵包都可以配搭擂沙芝麻 😛 貝果入面充滿左來自台灣既黑芝麻醬 😋 口感有趣,新鮮又滿足‼️價錢‼️$16 / 每款貝果
推介‼️
價錢‼️