2024-04-23 144 views
雙拼湯餃 $52/10隻皮薄餡靚,個皮好滑👍🏻薄得黎唔易穿,讚!個豬骨湯底好好飲,無味精,小編食完餃子都清埋個湯底😋- 黑白松露豬肉餃有清香嘅松露味,唔算好濃味- 韭黃墨魚醉雞餃小編同朋友一食落口,食唔到雞/墨魚味,反而食到臘腸味(?),可能係佢哋mix埋嘅化學作用😂食第一粒會覺得怪怪地,但第二粒有心理準備就覺得幾得意,越食越上癮😂😂😂可能因為有墨魚,所以餃子本人都彈牙啲👍🏻泡菜芝士玉子燒餃子$68/10隻可以揀有一半辣醬/全部辣醬/走辣小編揀咗一半辣醬,同行唔食得辣嘅人都可以享受👍🏻送上枱之後,店員會用火槍輕輕燒一燒芝士令佢變脆口🧀味道同想像一樣,冇太特別,小編鍾意湯餃多少少姐🤭每人送一杯清酒🍶同泡菜芝士玉子燒一齊食真心正最後要大推小店辣椒醬!!!🌶️🌶️🌶️有好多辣椒碎同籽,仲有花椒既麻😍但係唔食得辣既要小心啊,因為真係好辣架🤭結論店主好用心搞餐廳(Menu設計、店舖裝修等),小編下次再黎會食湯餃❤️ 同試下煎餃
雙拼湯餃 $52/10隻

湯餃

皮薄餡靚,個皮好滑👍🏻薄得黎唔易穿,讚!
個豬骨湯底好好飲,無味精,小編食完餃子都清埋個湯底😋

- 黑白松露豬肉餃
有清香嘅松露味,唔算好濃味

- 韭黃墨魚醉雞餃

泡菜芝士玉子燒餃子$68/10隻
泡菜芝士玉子燒餃子

可以揀有一半辣醬/全部辣醬/走辣
小編揀咗一半辣醬,同行唔食得辣嘅人都可以享受👍🏻

每人送一杯清酒🍶
同泡菜芝士玉子燒一齊食真心正

最後要大推小店辣椒醬!!!🌶️🌶️🌶️
有好多辣椒碎同籽,仲有花椒既麻😍
但係唔食得辣既要小心啊,因為真係好辣架🤭

結論
2024-04-23