2020-12-23 623 views
老公生日,正煩惱要搵咩蛋糕,之前已經到過門市試過呢間餐廳嘅甜品,於是上網訂咗蛋糕, MoMo 桃味嘅蛋糕$298 ,預早網上訂購及上門市自取,可享九五折🌀桃mo mo $298以下係網頁嘅介紹(山形縣白桃慕絲 x 伯爵紅茶慕絲 x 山形縣白桃)尺寸: 17cm(w) x 13cm(l) x 4.5cm(h),4至8人享用清雅的白桃慕絲,襯以英國川寧浸泡的伯爵紅茶慕絲,味道如斯脫俗淡麗。使用山形縣產的白桃,清新的果香,迎來初夏的味道。🌀我就早幾日喺網上訂咗個蛋糕,然後佢就會Whatsapp我details,因為我會去門市自取所以可以選擇到門市先至俾錢或者提早俾錢仲可以用PayMe,我覺得幾方便👍🏻🌀其實個蛋糕好好味,但其實可以四至八個人食,我哋得兩個人,所以都食咗兩日先食晒!個蛋糕唔甜,食得出伯爵茶味道士多啤梨亦很香甜,總括來講很滿意👍🏻

🌀桃mo mo $298

以下係網頁嘅介紹

(山形縣白桃慕絲 x 伯爵紅茶慕絲 x 山形縣白桃)

Delivery