2023-03-16 2332 views
前一晚本來想用佢個app 做online booking ,但full咗。第二日等到佢開門即刻打電話問有冇得book 當日午餐,聽電話個位小姐好有禮貌話當天booking full 咗,只係得返bar 枱,問我坐bar 枱得唔得。12:30到達餐廳,好快就搵到我個booking,咁岩好彩有張table 有位,咁職員就立即安排轉位。金鐘呢間Cova嘅午餐時段都算多人,我哋坐近門口位置,有很多人買飲品外賣。而入面已經full 晒。我哋一人揀咗一個$298,一個揀咗$368嘅lunch set 麵包同頭盤上得幾快。反而主菜等咗一陣,可能太多出唔切。我叫咗個risotto,,隻虎蝦比想像中大,好食朋友叫咗豬鞍架。冇諗過係咁大塊,差啲食唔晒。唯一要批評嘅係個whole grain mustard 鹹咗啲啲。最後太飽冇加蛋糕。只叫咗2杯mocha 。之前做咗會員有張優惠卷用可以用,所以今餐算抵食。

麵包同頭盤上得幾快。反而主菜等咗一陣,可能太多出唔切。

我叫咗個risotto,,隻虎蝦比想像中大,好食

朋友叫咗豬鞍架。冇諗過係咁大塊,

最後太飽冇加蛋糕。只叫咗2杯mocha 。

之前做咗會員有張優惠卷用可以用,所以今餐算抵食。

2023-03-09
Type of Meal