2019-08-02 1364 views
是日放假和友人行街+dinner 輕鬆一下!朋友很喜歡花的,提意到這間用「花」為主題既cafe。睇下menu都幾多選擇就決定選這間,有set dinner 也有甜品選擇!可能是放了很多花的關係,cafe 顯得特別柔和感覺很relax呢!我們選了一個set dinner + pancake。set dinner 有一份餐湯及可以+28蚊選花茶share黎飲!加埋都係百零蚊一個人都算幾抵食!🔸粟米忌廉湯忌廉湯幾滑同creamy,帶有小小香草味道。🔸燒菠蘿流心豚肉竹炭漢堡竹炭漢煲飽焗得香脆,菠蘿加左蜜糖去燒酸酸甜甜幾香口而芝士流心豚肉,豚肉咬落去入面芝士醬係會爆出黎的,這個組合幾有驚喜,好味😋🔸洛神花茶花茶的托盤放了一小束花,夠精緻!洛神花味道酸酸地配了蜂蜜中和了這個酸味,很好的配塔。🔸朱古力脆脆班㦸朱古力係用左黑朱,無咁甜岩曬我們口味!賣相夠靚,厄like一流! 面層有雲尼拿雪糕還加了朱古力粉及朱古力將,pancake 焗得鬆軟唔會太腍身,伴碟是朱古力脆粒😋

🔸粟米忌廉湯
忌廉湯幾滑同creamy,帶有小小香草味道。

🔸燒菠蘿流心豚肉竹炭漢堡

🔸洛神花茶
花茶的托盤放了一小束花,夠精緻!
洛神花味道酸酸地配了蜂蜜中和了這個酸味,很好的配塔。

🔸朱古力脆脆班㦸

2019-08-01
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 朱古力脆脆班戟
  • 燒菠蘿流心豚肉竹炭漢堡