好味指數😋😋😋回頭指數⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗呢間店嘅環境幾靚,尤其係有好大嘅玻璃,嚟食lunch 望到有日光係好舒服嘅~ 服務就一般,可能在場serve 客嘅staff 唔係好多,叫極都冇人理咁~🍴Texas BBQ Beef Burger 德州燒烤牛肉漢堡($138)+ 甘筍湯 + 熱情果茶Presentation 好靚,入面有牛肉漢堡扒、炸洋蔥圈、脆煙肉、BBQ 醬另配炸薯條... 個牛肉漢堡扒有少少乾... 唔夠juicy,洋蔥圈好香脆,煙肉有D 炸過龍,好似燶咗少少,係硬身唔係crispy,BBQ醬夠濃夠惹味... 薯條係肥薯條,炸得剛剛好,唔錯! 可能我對個burger 太有expectation 而令我失望而回!甘筍湯好有原本嘅甘筍味,好清新夠甘筍嘅濃郁味,知道落咗好多料,好味~凍熱情果茶唔係好夠甜味,大家響度笑似阿婆飲嘅茶,少少唔知想點~見同事食嘅🍴Smoked Scottish Salmon 蘇格蘭煙三文魚($128)同🍴Carr Valley Beef Burger 卡爾谷煙燻車打牛肉漢堡($138)個presentation 都好靚,同事表示煙三文魚個包係好食嘅,ho
好味指數😋😋😋
回頭指數⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗

Texas BBQ Beef Burger

甘筍湯

見同事食嘅🍴Smoked Scottish Salmon 蘇格蘭煙三文魚($128)同🍴Carr Valley Beef Burger 卡爾谷煙燻車打牛肉漢堡($138)個presentation 都好靚,同事表示煙三文魚個包係好食嘅,hollandaise 醬做得唔錯,但件事冇咩難度整,都唔太夠飽!Burger 個狀態都係個牛肉漢堡好乾~

Smoked Scottish Salmon

Carr Valley Beef Burger

整體上以「靚」為主,環境靚,食物賣相靚,但食物質素一般,服務又一般,未至於難食,但唔太知點解D人咁高評價,黑人問號?或者又係我唔好彩啦~
Type of Meal
Lunch