今次介紹既又係一間環境超靚 坐得超舒服既西餐餐廳😚 餐廳環境好大 裝修佈置別具心思 天花既星星燈更增添浪漫感覺 令人覺得心情放鬆😌Set dinner 價錢$198-338不等 揀唔岩都唔緊要架 因為main course 只要加$78就可以有齊salad 湯 餐飲同甜品😋 點完餐 店員合會先為你送上餐包 就算只係餐包都十分有誠意 份量十足不在話下 而且烘過先上碟 食落麵包仲暖 而且鬆軟 塗上黑松露牛油真係勁香好好食👍🏻前菜小食我地就叫焗芝士煙肉大蘑菇同炸魚薯條🍟 焗芝士煙肉大蘑菇非常推薦😆 多汁既蘑菇配上滿瀉既芝士煙肉本身已經好正 再加上中間沙律菜既蕃茄sauce 酸酸甜甜更夾更開胃🤤 而炸魚薯條就係正常水平 熱辣辣好香脆 份量都好多👍🏻主菜我地揀左炭燒美國特級牛肉眼扒 加錢轉set既沙律係芒果海蝦沙律 加入芹菜 食落好fresh好開胃🥗 Rib eye食落就知係靚牛扒 炭燒後食落更香口 肉質鮮嫩juicy 調味岩岩好 連配菜都做得好好食 一絲不苟👅 另外我地仲試左個煙三文魚pizza 薄批令pizza更香脆 每塊pizza上都有塊好厚既煙三文魚 啖啖肉勁滿足😚不得不提既係意想不到地

餐包
餐湯

焗芝士煙肉大蘑菇
而炸魚薯條就係正常水平 熱辣辣好香脆 份量都好多👍🏻
炸魚薯條

芒果海蝦沙律
煙三文魚pizza

不得不提既係意想不到地最普通既餐飲 凍奶茶 佢地都做得好出色😳 茶味比其他餐廳飲到既更濃真係令我地覺得幾surprise 😜 食完仲有份靚靚既三色雪糕做甜品😆 又多間可以encore既餐廳啦🌟
三色雪糕
餐包