Nice bar with good vibes at Central🍹🥂🍷終於去咗呢間bookmark已久既酒吧❤️雖然冇想像咁大間,但環境同cocktails冇令我失望! 食物就相對普通(會遲點再post)!staff都好friendly! 氣氛相當好!係音樂比較大聲!要傾計可能會吃力d🤣1️⃣smoke in a bottle ($120) 店員特地開燈比我地拍片xd! 入口都幾甜!有自釀藍莓伏特加酒、接骨木花利口酒、自製鼠尾草甜烈酒、鮮檸檬、黑醋粟香甜烈酒、煙燻可可棒!打卡一流!但味道既話我會較prefer第2杯!2️⃣naughty girl bellini ($120)呢杯甜度適中,酒味唔太嗆!杯面橫放左粒好似啫喱糖都幾得意!有荔枝利可酒、啤梨蓉、意大利氣泡酒、糖漬荔枝😸3️⃣手工牛肉漢堡配薯條 (重量級) ($148 +$20 轉黑松露薯條) 漢堡可以揀唔同肉類唔同配料!今次揀咗重量級配料!賣相唔錯!味道就不過不失,無太大驚喜!有d黑松露粉係薯條面但唔特別香脆,好快淋。4️⃣肉丸($128)大大肉丸配蕃茄醬、乳清芝士同烘麵包🥯。呢個真心唔使叫,肉丸比較乾,唔太好食,麵包亦唔脆,性價比亦低總

1️⃣smoke in a bottle ($120)

4️⃣肉丸($128)

總括兩杯cocktail 都幾易入口,我同朋友都冇醉意,酒精濃度應該唔太高!但下次黎只會叫酒,唔會叫野食。

ps我哋大概七點到酒吧Walk in只係得返吧枱位,吧枱位係兩個兩個咁隔開,少許唔舒適,但可以望住bartenders 調酒幾好