2024-01-22 245 views
有日我和朋友經過見到呢間野,個裝修好靚,所以決定入去食,入面個環境仲靚,啲聖誕裝飾,令到間店好有氣氛😍,啲日本牛肉好好食,好多汁,服務員,好有耐性介紹個拼盤,最緊要係,我同朋友都唔係好識燒肉🥲,個店員仲會主動問我哋需唔需要幫我哋燒,店員真係燒得好好食😋😋👍🏻👍🏻👍🏻,真心讚👍🏻👍🏻💖,一定會再幫襯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻,肉既嘅款式,都有好多, 建議可以搵埋多啲朋友一齊食,可以試多啲肉類,呢間店係一間可以和朋友,傾偈嘅好地方☺️,我認為價錢,都合理,至於衛生,我自己就好滿意,因為其他燒肉店多數都係油煙好勁,枱和椅子都會有少少🤏🏻油,但係呢一間店舖,完全沒有油,仲好乾淨,呢個超級讚👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最後仲會送埋一個甜品俾我哋食,個甜品好好食😋😋👍🏻👍🏻好清新
  • 柚子雪葩