2021-12-19 412 views
▪️All day breakfast - 黑松露炒蛋👍🏻個擺盤都ok,啱晒我哋打卡😍重松露香,炒蛋好滑,同重蛋味。沙津菜好新鮮爽口。dresser 酸酸地不過就同啲菜好夾好開胃😋牛油果多士整得好脆,牛油果好熟,完全冇牛油果嗰種草青味。👎🏻不過啲三文魚有少少乾同唔夠新鮮。份量唔多,價錢比較貴▪️熱朱古力with snoopy 拉花👍🏻拉花好靚,正常朱古力味,都幾濃郁講下環境!🌄一入到黎就見到呢間餐廳整體係復古風,有木製大枱,木凳 。啱曬食客可以喺嗰度溫書/工作,有足夠位置擺電腦同 notes,唔會迫🤓朝早同晏就就有一縷縷陽光射入嚟,啱曬想嘆個靚 tea嘅人,去到黃昏環境有少少昏暗,都幾有feel。嗰度嘅侍應都好nice,雖然menu係英文但有咩疑問店員都樂意解答。整體不錯,得閒經過呢頭又想搵地方唞下做下嘢,發下吽豆都係唔錯嘅選擇👍🏻
▪️All day breakfast - 黑松露炒蛋

👎🏻不過啲三文魚有少少乾同唔夠新鮮。份量唔多,價錢比較貴

▪️熱朱古力with snoopy 拉花
👍🏻拉花好靚,正常朱古力味,都幾濃郁

講下環境!🌄
一入到黎就見到呢間餐廳整體係復古風,有木製大枱,木凳 。