Teddyson
Teddyson
Level 2
2025-11-15
Follow
第一次光顧既食店,整體感覺良好,環境舒服,服務好好,適合拍拖同三五知己去食嘢既好地方🤗🤗🤗

食物質數好有驚喜,我係叫set dinner,價錢係328,我自己覺得呢個價錢同食物質素係值回票價,食得好開心好享受既一餐,好似好耐冇食嘢食得咁開心,因為感受到廚師既用心,先會煮到咁好食既食物,臨走前都讚左廚師一下,係兩位年輕人,希望佢哋繼續努力煮更多好嘢食俾客人🤗🤗
好有驚喜既前菜1,牛舌心好香好有牛味,食個陣完全唔記得呢個係牛舌,仲以為係牛柳,加上出面個脆脆,成件事好夾,不過要快啲食,因為當啲油浸得個脆脆度會令佢變林,所以要快啲食個口感會更佳👍🏻👍🏻
好有驚喜前菜2,外冷內暖既三文魚同帶子,一食入口好夾好香好味到唔知點形容,因為個口入面已經好豐富,同埋佢哋每日唔會整太多,所以要食就要快啲叫左先🤗🤗
同其他餐廳既松露磨菇湯類似,都係有磨菇蓉咬口,但送湯既麵包係叮到熱辣辣咁上枱,點埋個湯好正,又脆又唔會搶哂個湯既味,恰到好處👍🏻👍🏻
牛扒配搭3款唔同口感既海鹽,有唔同既感覺,我揀左7成熟,有小小過咗火但都唔會好靭,只係冇哂血水,唔鍾意見血既可以叫7成熟
呢個一定要食,煮得剛剛好,好林又有小小油份,入口香得黎又易咬,唔會過火痴牙,唔係好多間做得到👍🏻大推🙌🏻🙌🏻
環境唔算大,大約可坐24人,但枱個枱之間都唔算好密,同埋多數都係拍拖咁2位去食,燈光暗暗地都幾有feel,拍拖約會岩哂👍🏻👍🏻👍🏻服務態度好好,值得推介既餐廳🥰🥰🥰
Like
Ratings
一口牛舌心
三文魚帶子卷
特選牛扒(西冷,7成熟)
豬梅安