諗住同屋企人食餐好好哋嘅團年飯, 因為係臨時決定嘅, 將軍澳都好難搵位. 又好好彩畀我搵到呢間有得即時online訂位仲有九折, 我見佢將軍澳呢間應該係新開嘅暫時未有任何食評參考, 跟住check返佢東涌有一間 口碑好似幾好 ,那就膽粗粗嚟試下啦. 好彩整體嚟講都唔錯!食物,環境及服務都好好. 將軍澳南而家真係整得好靚, 成個環境都好舒服! 我們四個人叫咗一個沙律兩個主菜, 一個意粉兩個甜品. 份量啱啱好。整體嚟講我覺得沙律同埋意粉, 性價比較低! 海鮮意粉冇乜海鮮但係味道就唔錯, 沙律啲用料又太少。如果百幾蚊個沙律就比較削啦. 另外杯ginger ale就真係成杯都係水, 溝水多過有汽水味! 牛扒14安士, 夠曬我哋四個人share食. 都幾好味又林, medium rare剛剛好。另外roasted chicken都幾好味我哋嗌咗半份夠晒分。甜品tiramisu同埋apple crumble就普普通通啦, 不過價錢就ok. 埋單加一, 10% off total$915, 我覺得性價比都好高. 餐廳所有侍應都係要講英文嘅, 好似將軍澳係比較少, 佢哋態度好好, 餐牌都有中文嘅.

餐廳所有侍應都係要講英文嘅, 好似將軍澳係比較少, 佢哋態度好好, 餐牌都有中文嘅. 所以英文麻麻地嘅朋友都唔使擔心.
Atavola house salad
Spaghetti Alla Pescatora