2021-04-27 687 views
依家新開冇幾耐嘅西餐廳,聽日到我就已經見到DJ台 用嚟打卡 捽碟😆 ,燈光設計運用粉紅色調,入型入格👍🏻Dinner套餐 前菜蜆肉周打濃湯,濃稠既湯充滿牛奶同忌廉香味,口感細膩 ,用上鮮嫩蜆肉令到湯汁提升鮮味🍲配法式蒜蓉包,蒜蓉牛油🧈焗至外層鬆脆內軟,雙重口感,好想食多塊🤣凱撒沙律沙律平時都會覺得好普通,但係呢度沙律喺裏面加咗啲芝士碎同橄欖油撈埋一齊,新鮮嘅蔬菜爽脆,芝士味更加出令到口感咁濃郁✨Australian Grass Fed Beef Rib Eye澳大利亞草飼牛肋眼,澳洲牛肋脊部位,肉質細緻,油花分布均勻,鮮嫩多汁的肉質,好味,一大塊兩位女士食份量啱啱好✨BBQ Spicy Chicken 一上到枱就聞到好香BBQ燒汁味,每一刀切落去肉質好嫩,每一口雞肉好嫩口有雞油滲出勁Juicy,味道亦都好香口,配辣椒🌶️更加令到個燒汁味提升更濃郁,值得推介👍🏻👍🏻👍🏻✨Wonder Bar其實加咗橙汁再加酒精,仲有鮮榨橙味道,感覺好清新,酒精偏淡,女士們不過容易入口🤗✨Corona呢支就係我朋友order啤酒,特別之處佢就係加咗一片青檸樽頂,放入去啤酒裏帶一種酸甜嘅感覺,而青檸令到麥更加

Dinner套餐 前菜

凱撒沙律

✨BBQ Spicy Chicken

✨Wonder Bar

✨Corona
呢支就係我朋友order啤酒,特別之處佢就係加咗一片青檸樽頂,放入去啤酒裏帶一種酸甜嘅感覺,而青檸令到麥更加甘醇,每啖都好清新開胃,用嚟送薯條/魚柳 🤩絕配😍
2021-04-13
Type of Meal