2020-04-24 195 views
上網見呢間烏冬好多好評 好多人排隊 疫情下又勁得閒 就出去排隊試試先中午十二點開門 十一點四十五分去到已經見到有人排隊 去到就排第八個 十二點準時開舖 店員探熱消毒後 就帶領入座 店舖裡面唔算大 今次一數只可以容納12人左右 但係 位置一啲都唔迫 店員帶領入座後 招呼完再落埋單 先再帶領下一組顧客入座 唔會有好多人一齊落單好嘈吵既場面菜單主要有冷烏冬、沾烏冬同埋湯烏冬 我就叫咗個山藥冷烏冬同埋雜錦天婦羅冷烏冬有一碗鰹魚汁同一碗山藥汁 店員介紹將兩種汁撈埋一齊點嚟食 但係 見到鰹魚汁碗都幾細吓 就將山藥汁分兩次落 所以鰹魚汁既甜品比較出 烏冬係片狀 好滑身 厚度啱啱好 食落好掛汁同好煙韌 天婦羅食落唔算好油 蔬菜咬落都有水份 $59一份都幾值既烏冬唔算好多塊 但係 食完都幾飽 整體都幾特別 都幾價得食

烏冬唔算好多塊 但係 食完都幾飽 整體都幾特別 都幾價得食

山藥汁冷烏冬