2019-06-30 934 views
一向都知道大坑有好多特色小店,而且美食雲集!但由於附近冇咩商店行,所以好少去!今日去完銅鑼灣行街,就專登行咗去大坑食西餐!餐廳唔係好大,但勝在夠靜,可以靜靜地食晚飯!上網見到好多人推介食薑蔥龍蝦意粉,我當然唔執輸,都要試吓啦!意粉一上枱,就聞到好香薑蔥味,好吸引!龍蝦好入味!但係我嫌意粉略為硬左少少!而且餐廳冷氣太大,啲意粉好快就已經凍咗啦,凍咗之後就冇咁好食囉!響餐牌見到咖喱魚多士覺得好得意,就叫嚟試吓啦!呢個真係好好味,啲咖喱好香,薯條同埋多士都好脆,好香口!誠意推介!

今日去完銅鑼灣行街,就專登行咗去大坑食西餐!
餐廳唔係好大,但勝在夠靜,可以靜靜地食晚飯!

Lobster  Linguine
Curry  Cray  Fish  Croque  Monsieur
2019-06-15
Lobster  Linguine