2017-12-19 1634 views
今晚約咗好朋友一齊去大坑食野,我地選擇了一間特色一點的餐廳!一去到門口,就見到好特別的裝飾!原來這裡是老闆自己裝飾的,有一些聖誕節的感覺,雖然不是好大間,但是却好有外國感覺!門外有水煙的水壺入到最裡面,更有一個如花園的擺設,好靚好特別餐廳一直播放著印度音樂、更帶出特色民族感覺餐牌有兩個,一個是墨西哥菜、另一個是印度菜我們今次選擇了墨西哥的餐具都好靚同同桌報都好有心思的叫了1個飯及1個雞卷同一杯飲品1. 羊肉配飯好特別的羊肉飯,有好多唔會好甜的沙拉醬;羊肉好腍好有羊味;飯的質感好特別,較軟的口感,我喜愛這個飯哦2. 燒雞卷好大卷呀⋯⋯一個人真係食唔曬囉!我喜歡佢好多菜,雞都好juicy好香雞味,佢個醬汁都好夾;另外薯條好好好食,外脆內軟,好熱辣辣好有薯味飲品:Rose Lassi顏色好靚,似奶shake,味道特別,是印度飲品
一去到門口,就見到好特別的裝飾!

門外有水煙的水壺

入到最裡面,更有一個如花園的擺設,好靚好特別

餐廳一直播放著印度音樂、更帶出特色民族感覺

餐牌有兩個,一個是墨西哥菜、另一個是印度菜
我們今次選擇了墨西哥的
餐具都好靚同同桌報都好有心思的

叫了1個飯及1個雞卷同一杯飲品
1. 羊肉配飯

2. 燒雞卷

好大卷呀⋯⋯一個人真係食唔曬囉!
好有薯味

飲品:Rose Lassi

顏色好靚,似奶shake,味道特別,是印度飲品

2017-12-18
  • 羊肉飯