2022-04-18 509 views
(工作需要打完針😵懶咗幾日 終於返黎!)之前淨係食過西貢嘅Let's jam, 要試埋佢哋嘅果然冰室🥰香港仔💛店真係數手指就數哂🥺, 但間間💛店都係出色既!! 今次去香港仔係因為想搭船去南丫島行下😂 順便去食個靚早餐!💬 煙鴨胸特濃野菌忌廉湯通粉 - $36顧名思義~佢真係一碗幾濃嘅蘑菇忌廉湯配上通粉, 菌類控人食就超滿足, 係偏咸咗少少😛😛 不過加埋滑蛋食就啱啱好喇🥰👍煙鴨胸份量比我想像中多幾抵食💬全日英式早餐 - $78是日果醬係木瓜雪耳果醬好有驚喜🤩, 本身唔係好鍾意食木瓜, 亦都冇想像過木瓜果醬係咩味道; 估唔到...木瓜果醬係超~好~味, 好香好甜!!! 加埋雪耳碎就爽爽脆脆咁😋🤭 煙肉腸同滑蛋都正常發揮~ 雜菌就要讚讚, 有幾款唔同既菇, 而且都整得幾入味, 份量都好足夠!💬 歐陸早餐 ~吉列魚柳+滑蛋 焗豆同多士 - $42吉列魚柳都幾大件同厚身, 食落新鮮香脆, 加埋沙律醬食非常正😝😝 多士上再加咗白砂糖去(好唔健康啊我🙅‍♂️😅😂

(工作需要打完針😵懶咗幾日 終於返黎!)

💬 煙鴨胸特濃野菌忌廉湯通粉 - $36

💬全日英式早餐 - $78