2020-09-30 1653 views
早排因為撞正素食日 所以就係網上搵到依間素食自助餐價錢方面同旁邊的素食自助餐一樣 但食物感覺比旁邊那間少 個人認為唔抵 可能佢係貴係裝修上吧 因為防疫問題 枱面會放置手套 出去拎野食時需帶口罩 而食物方面 枱面隔離膠板上會有個QR code 可掃描睇下有咩野食食物方面 有如一般素食自助餐 會有沙律 頭盤小食 熱食 湯 糖水甜品 同飲品, 不過依間既食物種類比其他既少 湯類及糖水只有一款 而飲品方面只有3款:水、熱茶、凍水,洛神花茶 個人覺得洛神花茶是值得一試 味道酸酸地 真材實料不過有啲失望既係冇雪糕雖然見到網上有人打有分子雪糕 但唔知係因為擺得好隱蔽定點 我地係搵唔到係邊😅 以依個價錢黎講其實真係唔係好抵 不過食物refill得都叫快
早排因為撞正素食日 所以就係網上搵到依間素食自助餐

飲品