2024-04-06 399 views
平時見佢勁多人排隧,今晚見早收工,專登早啲去拎位,未到七點,果然好快入得。入去坐低後,好快就黎咗兩個湯底啦,我地一個叫咗壽喜燒,另一個就叫咗昆布清湯。今次我地就叫咗level 2 牛肩胛,除咗牛,仲有雞髀肉,豬肉片,牛舌片,羊肉等等任食,啱晒我地呢啲食肉獸。😍😍除咗跟餐既肉類,出面仲有個自助區比我地拎蔬菜,丸,菇類,麵食等等,食物選擇都算幾多。 🤩🤩攞完第一輪,終於可以坐低食下野。首先牛肉雖然唔算肥,但都幾嫩滑,帶淡淡牛肉味。而豚肉同雞肉都好出色,都係嫩滑可口。配埋我最鐘意既壽喜燒湯底,啲肉滲出淡淡甜味。如果黎到記得要出去攞響鈴呀。我朋友係飯桶黎,佢叫咗個牛摩飯試下,啖啖紫菜加埋牛肉碎同温泉蛋,佢都大讚出色。😊😊食完唔夠喉出面仲有壽司,各式甜品,仲有大大部爆谷機同埋任擠既雪糕呀,黎到記得食返杯先走!😍😍